DECLARATIE DE CONFIDENTIALITATE

Principiul respectării confidenţialităţii este foarte important pentru noi şi îl luăm în considerare în modul în care ne organizăm afacerea.

În această declaraţie vrem să vă informăm în legătură cu datele pe care noi le colectăm când dumneavoastră vizitaţi site-ul nostru şi în ce scopuri le folosim.

1. Informaţii despre clienţi

CALITAKROPOLIS utilizează informaţiile transmise de dumneavoastră pentru a vă trimite informaţii şi materiale solicitate. Desigur, s-ar putea să vreţi să nu mai primiţi acest gen de informaţii şi în acest caz trebuie să trimiteţi un mesaj în care să precizaţi acest lucru.

2. Transmiterea informaţiilor

Sub nici un motiv nu vom transmite datele dumneavoastră unei alte persoane sau organizaţii. Informaţiile dumneavoastră vor fi folosite doar intern, de CALITAKROPOLIS şi de eventuale firme care realizează acţiuni de promovare pentru CALITAKROPOLIS. Oricum, în cazul unei a treia părţi, ea nu va avea voie să folosească informaţiile legate de dumneavoastră în propriul lor interes sau al unei alte părţi.

3. Date tehnice

Dacă vizitaţi pagina noastră de web, serverul nostru înregistrează informaţiile tehnice de conectare, care vor fi folosite ca anonime pentru analize statistice privind traficul de informaţie şi numărul de utilizatori.

4. Alte site-uri

Declaraţia de confidenţialitate se aplică doar pentru CALITAKROPOLIS şi nu pentru alte companii cu care avem legături de web.

Aveţi întrebări? Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aveţi mai multe informaţii, vă rugăm să trimiteţi o scrisoare sau un e-mail la office@calitakropolis.ro. Pentru datele de contact, vă rugăm să accesaţi pagina de contact.