WhatsApp Image 2020-06-09 at 17.46.04

Cercetatori

Jr. Adriana MANOLACHE, director de proiect, consultant in sisteme de management integrat, evaluator extern in acreditarea spitalului, consultant in domeniul malpraxisului medical, fondator si CEO al companiei Calitakropolis , membru al International Society of Health Quality Management ISQua, detinator de brevete de inventii. A publicat lucrari si articole in edituri recunoscute ( SSRN Top Ten List 2018 si 2020) in reviste de circulatie nationala si internationala, a sustinut lucrari la conferinte nationale si internationale si a organizat astfel de evenimente.
Calitakropolis-35-of-123-pt-site-1024x1024
Jr. Adriana Manolache
Prof. Univ. Dr. Natalia CUCU, profesor universitar de peste 25 de ani si cercetator stiintific de peste 40 de ani, desfasoara activitatea de indrumare a studentilor si de cercetare in domeniul Genomicii functionale si Epigeneticii de astazi, cu aplicatie exceptionala in domeniul efectuarii preventiei bolilor si evaluarii expunerii la conditii de mediu. Lucreaza in Departamentul de Cercetare din cadrul companiei Calitakropolis, avand in vedere vasta sa experienta. Activitatea didactica si de cercetare o desfasoara si in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, Facultatea de Biologie, Departamentul de Genetica si in cadrul Institutului de Cercetari in domeniul Sistemelor Biologice din cadrul Universitatii "Carol Davila" Bucuresti.
Calitakropolis-112-of-123-pt-site-300x300
Dr. Natalia Cucu
Prof. Univ. Dr. Ing. Camelia PETRESCU, cercetator stiintific de peste 35 de ani, cadru didactic universitar, membru asociat al Academiei Romane si Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, evaluator de proiecte, expert in asigurarea calitatii, a implementat peste 169 proiecte si a elaborat peste 282 lucrari stiintifice. Activeaza in Departamentul de Cercetare din compania Calitakropolis , la Institutul de Studii, Cercetare, Dezvoltare si Inovare din Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, unde preda Biofizica la Facultatea de Medicina.
Calitakropolis-61-of-123-pt-site-300x300
Dr. Camelia Petrescu