Conferința Internațională
„ISQUA and Quality Management from Romania”
Academia Oamenilor de Știință din România,
Universitatea „Titu Maiorescu”, Calitakropolis

CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ
„ISQua ȘI MANAGEMENTUL CALITĂȚII DIN ROMÂNIA”

Noile tehnologii în digitalizare fac diferența în Era Covid
MediQApp Versiune 4.0 adaptat nevoilor actuale ale spitalelor românești – soluție optimă pentru
Productivitate și Randament prin Distanțare Socială în spitale
Instrumente de finanțare pentru spitalele și clinicile medicale românești

Pentru prima dată în România, Dr. Peter LACHMAN, CEO Societatea Internațională de Managementul Calității în Sănătate (ISQua) participă la evenimentul on-line „ISQua și Managementul Calității din România”, unde va transfera experiența și bunele practici a celor peste 180 de state membre ISQua, în care sistemele de sănătate se confruntă cu diverse situații în digitalizare și integrarea dintre E-Sănătate și E-Învățare.

Compania Calitakropolis lansează versiunea 4.0 a singurei aplicații digitale din România – MediQApp cu funcționalități îmbunătățite și securitate de top internațională.

În situația actuală a pandemiei cu SARS-COV-2, se propune pachetul BASIC SPECIAL – varianta soft pentru unitățile sanitare din România, care structurează continuitatea proceselor, cu distanțare socială între colegii practicieni din Sănătate.

Aplicația inovativă MediQApp pentru managementul calității din spitale generează o diminuare semnificativă a costurilor pregătirii în vederea acreditării Autorității Naționale de Managementul Calității în Sănătate (ANMCS), și soluționează orice risc al amenzilor, cu rezultate optime la oricare control desfășurat de autorități.

Organizatorii Conferinței Internaționale „ISQua și Managementul Calității din România” sunt: Academia Oamenilor de Știință din România, Compania Calitakropolis și Institutul de Studii, Cercetare, Dezvoltare și Inovare al Universității „Titu Maiorescu” București.

Conferința se adresează decidenților din unitățile sanitare ale sistemului medical (manageri, directori), medicilor și personalului medical în general, evaluatorilor ANMCS de servicii de sănătate și pacienților din România.

Temele abordate în cadrul conferinței:           

  • Noile tehnologii în digitalizare fac diferența în Era Covid
  • Inovarea software MediQApp în Managementul Calității la Versiunea 4.0
  • Pachetul BASIC SPECIAL pentru unitățile sanitare din România, cea mai simplă abordare a MediQapp
  • Instrumente de finanțare pentru spitalele și clinicile medicale românești în Era COVID
ro_RORO