Dupa ce se realizeaza toate activitatile explicate aici specialistii Calitakropolis participa la construirea proceselor si instruirea eficienta a intregului personal, instruire focusata catre intelegerea tuturor.

Instruirile pot fi organizate sub forma de seminarii sau cursuri, prin metode moderne, cu tehnici interactive, participative (prezentari, expuneri, brainstorming, exercitii de grup, jocuri de rol, studii de caz, etc.).
Obiectivele de instruire se stabilesc impreuna cu beneficiarul si pot fi sustinute cu ajutorul furnizorilor de formare profesionala cu care CALITAKROPOLIS colaboreaza.
Agenda instruirii si instrumentele de lucru sunt personalizate in functie de obiectivele stabilite si profilul grupului tinta sau nivelul de pregatire specifica a participantilor.

Instruirile pot cunoaste doua forme de realizare:

– Instruiri pe procese, la sediul unitatii, numai pentru acele activitati pentru care s-au achizitionat procedurile si au fost completate cu anexele din etapa preliminara (Vezi etapa preliminara aici) . Instruirile pe procese includ 2 tipuri de tematici:

  • TEMATICI COMPLEXE CARE VIZEAZA CA OBIECTIV PRINCIPAL CERTIFICARILE OBLIGATORII IN ACREDITARE SI DEZVOLTAREA CONTROLULUI INTERN MANAGERIAL (Vezi detalii aici)
  • TEMATICI CARE VIZEAZA CA OBIECTIV PRINCIPAL EVALUARILE EXTERNE SI ACREDITAREA ANMCS (Vezi detalii aici)

– Instruiri tip seminarii sau cursuri, pe temele prestabilite si programate, cu taxa de participare a oricarui solicitant interesat de abordarea profesionista cu impact si standard inalt de calitate (Vezi detalii aici)

Pachetul de prestari de servicii la sediul unitatii, reprezinta:

  • participarea specialistilor cu personalul unitatii la aceasta forma de comunicare interna a unitatii, slide-uri prezentate salariatilor unitatii pentru aprofundarea informatiilor din procedurile si inregistrarile nou implementate,
  • grupuri de lucru cu activitati intensive alaturi de specialisti,
  • documente revizuite in intalnirile de lucru ale echipelor stabilite initial, functie de obiectivele tinta,
  • diplome de participare la aceste tipuri de instruiri.

La finalul colaborarii cu echipa Calitakropolis rezultatele vor fi:

  • 1. Proceduri la o editie noua avand un model profesionist care integreaza sistemele de management cerute de acreditarea ANMCS si controalele Curtii de Conturi sau Ministerul Sanatatii,
  • 2. Instruirea intregului colectiv pentru intelegerea si respectarea tuturor cerintelor documentate
  • 3. Diplome de participare la aceste sesiuni de instruire care dovedesc finalizarea pregatirii personalului unitatii pe problematicile respective