PENTRU SIGURANTA DUMNEAVOASTRA, ca angajat al spitalului, elaborarea si insusirea unor proceduri, rapoarte si documente personalizate, concepute cu ajutor specializat, va poate proteja de primirea de amenzi nominale de la forurile superioare de control, de riscul suspendarii acreditarii ANMCS si, implicit, intreruperea finantarii unitatii.

Obtinerea de proceduri, rapoarte si documente valoroase pentru spital dar simplificate in acelasi timp, scutind munca facuta in plus si timpul pierdut inutil, va asigura urmatoarele:

SIGURANTA SI REZULTATE

  • Registrul de riscuri, toate inregistrarile si rapoartele specifice sunt justificate si completate conform realitatii
  • La finalul activitatii, intregul personal este instruit si obtine diplome de participare la aceste sesiuni de pregatire specifice.

EFICIENTA SI GARANTIE

  • Sunt eliminate costurile de timp si energie asociate intocmirii inregistrarilor fara specialisti cu experienta in domeniu, care reusesc optimizarea si integrarea documentatiei spitalului.
  • CALITAKROPOLIS va garanteaza competenta, corectitudinea si promptitudinea in dezvoltarea documentarii SIMPLIFICATE si PERSONALIZATE.

CALITATE SI CONTROL

  • Claritatea procedurilor dezvolta INTEGRAT managementul de calitate si controlul intern managerial.
  • Prin accesul facil la cheile de control stabilite de comun acord, se accelereaza procesul de control si de luare a deciziilor.

AVANTAJELE ACHIZITIEI PROCEDURILOR PERSONALIZATE:

Termen scurt

Procedurile personalizate pot fi gata in aproximativ 5 zile lucratoare de la finalizarea achizitiei in functie de complexitatea comenzii.

Preturi mici

Suntem mandri sa spunem ca raportul calitate-pret al ofertei noastre este imbatabil

Experienta vasta

Echipa noastra are experienta vasta in domeniul medical

Unicitate

Am conceput pentru domeniul medical modele de proceduri unice in Romania

Consiliere gratuita

Pentru fiecare solicitare oferim gratuit consiliere in vederea optimizarii comenzii dvs.

Preturile sunt stabilite functie de complexitatea cerintelor dumneavoastra

Cum se procedeaza daca doriti achizitie de proceduri personalizate:

Specialistii Calitakropolis vin in unitate la cererea spitalului si, impreuna cu echipa de lucru desemnata de Dumneavoastra, dezvolta documentatia sistemului de management pana la o claritate si simplitate accesibila oricarui angajat, multumind in egala masura si organele de control prin conceptie si respectarea legislatiei in vigoare. Astfel se obtine:

  • un circuit al inregistrarilor corect si clar
  • o descriere a fluxului de activitati real si simplificat pentru o intelegere rapida si o respectare sigura
  • o codificare a intregului sistem de management de nivel european, de asa maniera incat oricare specialist in calitate din lume sa inteleaga aceasta codificare fara nici o explicatie, ci prin simpla cunoastere a standardului SR EN ISO 9001:2015

MODELUL CALITAKROPOLIS PENTRU REALIZAREA PROCEDURILOR PERSONALIZATE IN CADRUL UNITATII SANITARE PLECAND DE LA UN ASTFEL DE PREDEFINIT