Solutiile Calitakropolis pentru un management de top in domeniul medical

Asistenta in optimizarea procedurarii scuteste unitatea de posibilitatea unui insucces in momentul verificarilor de catre forurile superioare si ajuta colectivul la insusirea corecta si clara a formalizarii fara e depune eforturi sustinute si ineficiente.

Pasi recomandati de Calitakropolis pentru un management de top in domeniul medical

Colectivul serviciului de Management al Calitatii impreuna cu conducerea identifica documentatia sistemului de management existent si necesitatile in vederea respectarii cerintelor noi legislative si de acreditare.

PAS

01

PAS

02

Achizitie Proceduri standard

Din MAGAZINUL DE PROCEDURI puteti achizitiona cu usurinta, consultand o lista orientativa, proceduri simplu de adaptat primite in format editabil, avand un model profesionist care integreaza sistemele de management cerute de acreditarea ANMCS.

Garantia Protectiei OSIM

Procedurile finale personalizate impreuna cu un specialist CALITAKROPOLIS sunt proprietatea intelectuala a unitatii beneficiare !

PAS

03

PAS

04

Elaborarea procedurilor personalizate cu specialist

Personalizarea documentelor impreuna cu specialistul nostru la fata locului va determina obtinerea urmatoarelor beneficii:
– scheme logice care simplifica activitatea din unitatea medicala.
– circuit corect al inregistrarilor si claritate in asumarea responsabilitatilor.
– codificare europeana a procedurilor.

Instruirea intregului personal

Calitakropolis realizeaza la cererea unitatii, instruirea eficienta focusata pe intelegerea tuturor, cu ajutor specializat care aplica metode moderne cu tehnici interacive participative.
Domeniile / activitatile / inregistrarile asistate pentru optimizarea lor sunt finalizate cu diplome de instruire care atesta rezultatele obtinute.

PAS

05