Drept de propritate intelectuală

Calitakropolis – are misiunea de a oferi experiență, cunostințe și capacitate deplină de inovare pentru a oferi soluții adecvate nevoilor din Sănătate. Produsele noastre și sistemul software MediQApp au protecție ORDA, WIPO, EUIPO și OSIM, autorități care recunosc elementele de inovație dezvoltate împreună cu experții noștri.

Dreptul de proprietate intelectuală se consideră în siguranță iar securitatea efortului intelectual depus de colectivul unității sanitare beneficiare este garantat prin lege, odată ce Calitakropolis, în baza serviciilor prestate, oferă drept de folosință clienților săi și transferă unităților sanitare soluțiile sale protejate prin lege.

Calitakropolis are drept de proprietate intelectuală asupra modelelor predefinite dezvoltate și puse la dispoziția unităților sanitare beneficiare a produselor noastre, iar orice utilizare sau multiplicare parțială sau totală, nu se face fără acordul scris al ambilor titulari (Calitakropolis și unitatea beneficiară) datorită protecției WIPO, EUIPO, ORDA și OSIM, și a certificatelor și brevetului de invenție existente.

Calitakropolis, prin cei 15 ani de experiență și cunoștințe în domeniul managementului spitalicesc, facilitează unităților sanitare respectarea unei abordări profesioniste către performanța recunoscută în ceea ce privește documentarea proceselor existente.

ro_RORO