Partener Instituțional 3Novex Global

Am primit cu deosebită plăcere onoarea de a deveni membri instituționali 3Novex Global
prin participarea alături de 3Novex Asia la Summitul AHAS 2022.

Serviciile 3Novex Global includ summit-uri internaționale și locale, conferințe tactice și strategice, formare profesională, instruire internă, summit virtual și cursuri de master și cursuri interne de realitate augmentată și realitate virtuală.

Diviziile 3Novex Global

3novex Asia

Oferim evenimente de nișă și concepute unic pentru piața asiatică; evenimente bazate pe cele mai recente cercetări de piață efectuate de echipa noastră cu experiență în toate metodele de management al domeniului cercetării calitative, cantitative și medicale.

3novex MENA

Oferim evenimente de nișă și concepute unic pentru piața din Orientul Mijlociu și Africa de Nord (MENA); evenimente bazate pe cele mai recente cercetări de piață efectuate de echipa noastră cu experiență în toate metodele de management al domeniului cercetării calitative, cantitative și medicale.

Seria CPO

Oferim evenimente de nișă și concepute unic pentru liderii de achiziții; evenimente bazate pe cele mai recente studii de piata realizate de echipa noastra cu experienta in toate metodele de management al domeniului de cercetare calitativa, cantitativa si medicala bazate pe Achizitii si Lantul de Aprovizionare.

PetroNovex

Oferim evenimente de nișă și concepute în mod unic pentru liderii de petrol și gaze; evenimente bazate pe cele mai recente cercetări de piață realizate de echipa noastră cu experiență în toate metodele de management al domeniului cercetării calitative, cantitative și medicale bazate pe Industria Petrolului.

ro_RORO