Servicii de consultanta si instruire in vederea proiectarii, documentarii si implementarii unui Sistem de Management:

Acest proces cuprinde:

Stagii de instruire

Pentru initierea, mentinerea si imbunatatirea competentei personalului unei organizatii.

Domenii: Managementul Riscurilor, Managementul Calitatii , Mediului, Sanatatii si securitatii ocupationale, Controlului intern managerial etc.

In acest sens va oferim module de cursuri sustinute de lectori autorizati  cu sprijinul furnizorilor de formare profesionala pentru adulti, partenerii companiei noastre.

Calitakropolis ofera companiilor deja certificate urmatoarele servicii:
  • Mentinerea sistemului de management certificat si/sau imbunatatirea continua a sistemului de management existent

  • Dezvoltarea si imbunatatirea competentelor personalului

  • Evolutia companiei catre TQM si EXCELENTA IN AFACERI

Calitakropolis ofera servicii de audit intern/clinic de pre-certificare/pre-acreditare (inclusiv misiuni suplimentare de audit clinic) in vederea pregatirii organizatiei de sanatate pentru auditul de certificare/acreditare ANMCS:

  • Elaborarea actiunilor corective si reevaluarea de dupa solutionare
Calitakropolis ofera servicii de audit de secunda parte realizat in numele unui client care vrea sa-si cunoasca furnizorul:
  • Acesta in contract garanteaza ca produsul fabricat nu numai ca indeplineste cerintele tehnice corespunzatoare dar si ca acesta poate fi fabricat in mod constant la acelasi nivel de calitate. Pentru a constata realitatea clientul poate solicita un audit realizat de catre firme noastra la partenerul sau de afaceri. Rezultatul va fi eficient, corect si competent, bazat pe experienta si profesionalism

In acest sens va oferim module de cursuri sustinute de lectori autorizati  cu sprijinul furnizorilor de formare profesionala pentru adulti, partenerii companiei noastre.video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”20″ padding_bottom=”0″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””]

Stagii de instruire

pentru initierea, mentinerea si imbunatatirea competentei personalului unei organizatii.

Domenii: Managementul Riscurilor, Managementul Calitatii , Mediului, Sanatatii si securitatii ocupationale, Controlului intern managerial, etc.

In acest sens va oferim module de cursuri sustinute de lectori autorizati  cu sprijinul furnizorilor de formare profesionala pentru adulti, partenerii companiei noastre.
SOLICITA OFERTA
[/fullwidth]
SOLICITA OFERTA

Solutiile Calitakropolis pentru
un management de top in domeniul medical