Solutiile Calitakropolis pentru
un management de top in domeniul medical

Asistenta in optimizarea procedurarii scuteste unitatea de posibilitatea unui insucces in momentul verificarilor de catre forurile superioare si ajuta colectivul la insusirea corecta si clara a formalizarii fara e depune eforturi sustinute si ineficiente.

Pasi recomandati de Calitakropolis pentru un
management de top in domeniul medical​

1 – STARTUL PROCEDURARII OPTIMIZATE – PROCEDURAREA IN DOMENIUL MEDICAL

Optimizarea reglementarii prin procedurare scuteste spitalulde un posibil insucces la momentul verificarilor/controalelor/acreditarii ANMCS. Documentatia sistemului de management existent trebuie sa respecte permanent cerintele legislative in vigoare si standardele de acreditare.

2 – ANALIZA DOCUMENTATIEI EXISTENTE – STADIUL EXISTENT/NECESITATEA IMEDIATA

Dupa identificarea proportiei de pastrare a documentatiei deja existente si a necesitatilor imediate de procedurare, colectivul spitalului va putea gasi in Lista propunerilor de proceduri prezentata aici (fisier PDF), toate modelele predefinite care integreaza cerintele cerute de acreditarea ANMCS actuala.

3 – MODELELE PREDEFINITE DE PROCEDURI – PROCEDURAREA
RAPIDA CU MODELUL PREDEFINIT

Departamentul Managementul Calitatii analizand modelul profesionist de proceduri (vezi mai jos), propune conducerii folosirea lui datorita adaptarii facile si personalizarii pentru spital la cerintele actuale cerute de acreditarea ANMCS.

4 – PROCEDURAREA PARTICIPATIVA PRIN MEDIQAPP – RESPONSABILITATE LIMITATA , DISTANTARE SOCIALA SI PROCEDURI PLINE DE CONTINUT INACELASI TIMP?

DA, SE POATE! Medical Quality Application – MediQApp este prima aplicatie romaneasca prin care documentatia este proiectata, implementata, evaluata si auditata periodic de la distanta si cu rezultate foarte bune.

MAI MULTE DETALII PE WWW.MEDIQAPP.RO SI LA TELEFON +4 0728 318 066

Proceduri personalizate

PENTRU SIGURANTA DUMNEAVOASTRA, ca angajat al spitalului, elaborarea si insusirea unor proceduri, rapoarte si documente personalizate, concepute cu ajutor specializat, va poate proteja de primirea de amenzi nominale de la forurile superioare de control,
de riscul suspendarii acreditarii ANMCS si, implicit, intreruperea finantarii unitatii.
Obtinerea de proceduri, rapoarte si documente valoroase pentru spital dar simplificate in acelasi timp, scutind munca facuta in plus si timpul pierdut inutil,
va asigura urmatoarele:

SIGURANTA SI REZULTATE

EFICIENTA SI GARANTIE

CALITATE SI CONTROL

AVANTAJELE ACHIZITIEI PROCEDURILOR PERSONALIZATE:

Termen scurt

Procedurile personalizate pot fi gata in cel mai scurt timp de la demararea activitatii grupului de lucru in functie de complexitatea procesului prezentat

Preturi mici

Suntem mandri sa spunem ca raportul calitate-pret al ofertei noastre este imbatabil

Experienta vasta

Echipa noastra are experienta vasta in domeniul medical

Unicitate

Am conceput pentru domeniul medical o abordare digitala pentru crearea de proceduri unice in Romania

Consiliere Premium

Pachetele MediQapp Premium ofera consiliere in vederea optimizarii solicitarilor dumneavoastra